Vedligeholdelse

POLYRATTANHAVEMØBLER

Polyrattanhavemøbler er lette at vedligehold. De ligner træ og bambus, men det er robuste plastmaterialer designet til alt slags nordeuropæisk vejr. I forhold til træ og bambus har møblerne en række klare fordele. De er afvisende overfor fugt, alger og skimmelsvamp, hvilket giver en længere holdbarhed. Og så får de ikke revner og sprækker på grund af udtørring. Der kan du kan få glæde af sæson efter sæson.

Vedligeholdelse
Havemøbler i polyrattan kræver et minimum af vedligeholdelse. Det eneste, du behøver at gøre, er at holde dem fri for snavs ved jævnlig aftørring med vand og mild sæbe. Du undgår altså at skulle slibe, oliere eller male møblerne, når udelivet skal til at nydes.

Opbevaring

Selvom dine polyrattanmøbler i princippet kan tåle at stå ude i al slags vejr, anbefaler vi alligevel, at de står tørt eller overdækket i vinterperioden.

 

HAVEKRUKKER 

Alle vores krukker er frostsikre, håndlavet og bæredygtigt produceret ved Mekong Deltaet i Vietnam, hvor man har mange århundrede erfaringer med fremstilling af krukker. 

Hos Mabella Style giver vi 3 års frost garanti på alle vores Mekong terracotta og glaserede krukker, vi anbefaler du overholder plantevejledningerne:

 

  • Tjek at hullet i bunden af potten ikke er lukket til.
  • Fyld potten cirka 1/3 med jord eller andet, som kan sikre at overskydende vand løber ud.
  • Om vinteren skal krukkerne hæves lidt, evt. på krukkefødder – så vand fra fliser eller haven ikke kan beskadige bunden i frostvejr.